divendres, 20 de març del 2009

MacGyver ta Euskaldunak

Gaudiu de la gran aventura del traçut heroi ianqui als Pirineus del país de Pio Baroja

3 comentaris:

Robador Seguí ha dit...

Hola,

Això de fet no és un comentari sobre el teu blog. Ens posem en contacte amb tu per aquí perquè no he trobat cap altra manera. Fa uns dies vam parlar del blog de la teva amiga metgessa (que ens va semblar genial) i li vam posar un enllaç i sembla que no li va agradar gaire (ara és un blog privat).

Ens sap greu si li hem causat alguna molèstia i ens posem a la seva disposició per si vol col·laborar en algun moment amb nosaltres.

Gràcies.

Albert Sansó ha dit...

I si, com bé dius, no és un comentari sobre aquest blog, perquè ocupar de manera innecessària l'espai? El bytes, encara que ens els cedeixi graciosament Google, creus que no surten molt simpàticament dels impostos que paguem tots? la meva aportació particular és no estar d'acord amb aquest comentari.

Albert Sansó ha dit...

... tornant al tema McGyver, mmmmh ! lovely el gèrmen nacionalista que se'm desperta...
Tants esforços ocupats en diferenciar-nos dels nostres veins de la península total per acabar posats dins el mateix sac i escopir-nos a territori mexicà...
Colló a veure si atinen almenys el continent! Que va ser un català qui va descobrir la sang que circula per les seves venes ! Que demanin clemència !